• facebook
  • linkedin
  • youtube
Zdfd

O loʻo i ai se masini PCR na tuʻuina atu i tagata suʻesuʻe faasaienisi le manatu e matamata i le Olimipeka!

O le a le mea taua?!Android system, 10.1-inisi mata lapoa, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi i le WiFi ma lafo imeli!O se masini PCR pea lea?!

Se'i o tatou va'ai fa'atasi~

dfgdf

gradient e lua itu

10.1 inisi mata LCD

Taimi ta'amilosaga> 1 miliona taimi

Ufi vevela ituaiga tootoo fetuutuunai

Android faiga fa'aoga

Pulea APP tele-masini

1. Folasaga

zxfgfd

E lua-dimensional gradient, tasi le tali e ausia ai le pito sili ona lelei

O le maualuga o le vevela o le denaturation o le a i ai se aafiaga le lelei i enzymes ma isi biomolecules, ma o le maualalo o le vevela o le denaturation o le a mafua ai ona le mafai ona faʻafefeteina le mamanu o loʻo mauoa i le GC poʻo le faigofie ona fausia se fausaga lauulu.Le lua-dimensional gradient tekinolosi e mafai ai le annealing ma denaturation vevela e optimized i le taimi e tasi i le tasi tali, lea o le a tele sefe taimi.

dfgd

Ova-llau mata

10.1 inisi mata pa'i capacitive, fa'aoga fa'atonuga fa'asologa o ata, fa'agaioiga faigofie tele

Parameter

Meafaigaluega autu

Faʻaaogaina le Peltier module faʻapitoa umi-ola o le faʻaulufale mai o le vevela circulator, ma le numera o taamilosaga e sili atu i le 1 miliona.

O le faʻaogaina o le alumini faʻamalosi lima e faʻaogaina e le anodizing technology e le gata o loʻo taofia ai le faʻavaveina o le vevela, ae e lava foi le faʻafefe.

Fa'aaliga polokalame

O le fa'aogaina o le Android operating system, fa'afetaui le 10.1 inisi capacitive touch screen, fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'i fa'asologa o lisi, o le ta'aloga e matua faigofie lava.

Module atamai

Fausia WIFI module, lea e mafai ona faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta e ala i se fesoʻotaʻiga ma se komepiuta poʻo se komepiuta;pulea le tele o masini PCR i le taimi e tasi;lagolago le galuega o le auina atu o se imeli faamanatu pe a uma le polokalame faataitai.

Manuia tele le faatinoga

Va'aiga vevela: 0-105℃

Tulaga tutusa vevela: ≤±0.2℃

Sa'o le vevela: ≤±0.1℃

Ole fua maualuga ole suiga ole vevela:8℃/s

Va'aiga vevela ole tapuni vevela: 30-115℃

2. Galuega

xfdhgf1

Taui o le vevela

E tutusa le vevela i le va o pu 

xfdhgf2

Ea savili i luma ma tua

E mafai ona tu'u fa'atasi le tele o iunite

xfdhgf3

faiga Android

Fa'agaioiga lelei

xfdhgf4

WiFi module

E mafai ona feso'ota'i i telefoni fe'avea'i ma komepiuta

xfhfd

Ufi vevela ituaiga tootoo fetuutuunai

O le tapuni vevela e sau ma se vaipuna na faʻapipiʻi muamua.E ala i le tuʻufaʻatasia ma le fausaga o le au mo le tatalaina ma le tapunia o le tapuni vevela, o le tapuni vevela e otometi lava ona faʻapipiʻi pe a oomi le au, ma o le tapuni vevela e otometi lava ona tatala pe a tatalaina le au.E fetuutuunai i le paipa maualuga ma le faagaau puupuu.Puipuia atoatoa le deformation paipa ma faʻataʻitaʻiga evaporation.

3. Tulaga lelei

xdfgdg
xfhdfhd

Tulaga lelei, tumau

Faʻaaogaina o le Peltier module faʻapitoa umi-ola o le faʻaulufale mai o le vevela circulator, o le numera o le taamilosaga e sili atu i le 1 miliona taimi, ma le faʻamaonia e 5 tausaga.

Faigofie ona fa'aoga, matagofie ma fa'atino

E fetuutuunai e le tagata lava ia i le tapuni vevela ituaiga tootoo, tapuni le tapuni i le laasaga e tasi, e mafai ona fetuunai i suʻega suʻega maualuga eseese.

gradient lua-dimensional, faigofie e suʻesuʻe tulaga.

Pulea atamai, faalautele le talosaga

O le mata tele, fausia i totonu o le WIFI module, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi i se komepiuta e ala i le fesoʻotaʻiga ma se komepiuta poʻo se telefoni feaveaʻi;e mafai ona pulea le tele o masini PCR i le taimi e tasi;e lagolagoina le galuega o le auina atu o se imeli faamanatu pe a uma le polokalame faataitai.

Oloa Fa'atatau:

ForeAmp-SD-696 SERIES THERMAL CYCLER 96 WELLS PCR MACHINE


Taimi meli: Oke-14-2021